Marcel Ciolacu susține în continuare impozitul progresiv: Cota unică nu mai este unică, de fapt

Marcel Ciolacu susține în continuare impozitul progresiv: Cota unică nu mai este unică, de fapt
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2022

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, pledează în continuare pentru renunțarea la cota unică și introducerea impozitării progresive, împreună cu un sistem de deductibilități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat dacă susține impozitul progresiv, Ciolacu a răspuns: „În continuare, categoric”, dar împreună cu „deductibilitățile necesare”, cum ar fi, spre exemplu, cele legate de asigurările pe viață, arată G4media.ro.

DOCUMENT ANAF angajează pentru prima dată din 2016. Sute de posturi scoase la concurs, inclusiv debutanți. Noul președinte, pentru Profit.ro: Spre toamnă aș vrea concursuri și pentru județe unde sunt firme mari CITEȘTE ȘI DOCUMENT ANAF angajează pentru prima dată din 2016. Sute de posturi scoase la concurs, inclusiv debutanți. Noul președinte, pentru Profit.ro: Spre toamnă aș vrea concursuri și pentru județe unde sunt firme mari

„Ori intrăm într-o logică cum este toată lumea, toate țările dezvoltate, ori încercăm să ne mințim în continuare cu această cotă unică care nu mai este unică, de fapt”, a susținut șeful PSD, care a menționat că „există discuții” și atunci când se va lua o decizie vom „ieși împreună și o vom anunța”.

Întrebat despre evaziunea fiscală,. Ciolacu a menționat că aceasta era estimată la 12% când PSD a intrat la guvernare dar este nevoie de „o execuție bugetară măcar trimestrială ca să vezi unde trebuie luate măsurile” în acest domeniu.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
taxe
impozite