Percheziții în Giurgiu, Ilfov și Olt, la firme și persoane suspectate de evaziune fiscală; prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro

Percheziții în Giurgiu, Ilfov și Olt, la firme și persoane suspectate de evaziune fiscală; prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro
scris 22 ian 2019

Polițiștii din Giurgiu fac, marți dimineață, 12 percheziții în județele Giurgiu, Ilfov și Olt, la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro.

Cum interpretăm și aplicăm regulile de TVA? Cum rezolvăm dificultățile apărute în practică? CITEȘTE ȘI Cum interpretăm și aplicăm regulile de TVA? Cum rezolvăm dificultățile apărute în practică?

Potrivit Poliției Județene Giurgiu, polițiștii fac cercetări, marți, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, scrie News.ro

Orange lansează în România o tehnologie - premieră pentru întregul grup, care îmbunătățește calitatea convorbirilor CITEȘTE ȘI Orange lansează în România o tehnologie - premieră pentru întregul grup, care îmbunătățește calitatea convorbirilor

Astfel, polițiștii pun în executare 12 mandate de percheziție domiciliară în județele Giurgiu, Olt și Ilfov, la sediul a șase societăți comerciale și la domiciliul a șase persoane suspectate de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.

La finalizarea perchezițiilor, patru persoane vor fi duse la audieri la sediul Poliției Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov și Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
perchezitii
evaziune fiscala