Republicanii din Congresul SUA au ajuns la un acord privind versiunea finală a reformei fiscale: impozit pe profitul companiilor de 21% și alte facilități

Republicanii din Congresul SUA au ajuns la un acord privind versiunea finală a reformei fiscale: impozit pe profitul companiilor de 21% și alte facilități
scris 14 dec 2017

Republicanii din Congresul Statelor Unite au ajuns la un acord referitor la versiunea finală a proiectului de reformă fiscală, iar președintele Donald Trump a spus că va susține o reducere puternică a impozitului pe profiturile companiilor, la 21%, transmite Reuters.

Impozitul pe profit de 21% ar fi ușor peste nivelul de 20% susținut anterior de Trump, dar semnificativ mai scăzut comparativ cu impozitul actual de 35%, arată news.ro.

În timpul negocierilor din ultimele câteva săptămâni, republicanii au evitat reducerea celei mai ridicate cote de impozitare a americanilor bogați, dar au acceptat în cele din urmă, în pofida criticilor din partea democraților, potrivit cărora proiectul îi favorizează bogații și corporațiile.

După ce fusese eliminată la cererea președintelui Trump, apărarea antiaeriană a scutului Deveselu revine în bugetul Pentagonului pe 2018. Cu precizarea: \ CITEȘTE ȘI După ce fusese eliminată la cererea președintelui Trump, apărarea antiaeriană a scutului Deveselu revine în bugetul Pentagonului pe 2018. Cu precizarea: "Dacă vor fi bani"

Versiunea finală a proiectului include impozitul pe profit de 21%, o cotă maximă de impozitare a persoanelor fizice de 37%, față de nivelul actual de 39,6%, și un plafon de deducere la 10.000 de dolari, potrivit unor surse apropiate situației.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sua
reforma