Taxele locale pot fi achitate în sectorul 5 și prin SelfPay. Rețeaua de stații de plată SelfPay are în portofoliu, în Capitală, și sectorul 4

Taxele locale pot fi achitate în sectorul 5 și prin SelfPay. Rețeaua de stații de plată SelfPay are în portofoliu, în Capitală, și sectorul 4
scris 2 apr 2019

Locuitorii sectorului 5 al Capitalei au acum posibilitatea de a-și achita impozitele și taxele în rețeaua de peste 4.000 de stații de plată SelfPay, printr-un proces care durează doar câteva minute. Plata taxelor și impozitelor locale prin SelfPay este disponibilă de mai mult timp locuitorilor din sectorul 4. SelfPay discută în prezent cu mai multe administrații din țară, obiectivul declarat al companiei fiind extinderea la nivelul întregii țări. Stațiile SelfPay sunt amplasate în locuri ușor accesibile, cum sunt benzinării și magazine.

"Rețeaua de peste 4.000 de Stații de Plată SelfPay este și la dispoziția locuitorilor din Sectorul 5, care au acum posibilitatea de a-și achita impozitele și taxele printr-un proces care durează doar câteva minute. Acest lucru a fost posibil datorită deschiderii manifestate de către reprezentanții DITL Sector 5 (Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5) către digitalizarea serviciilor oferite contribuabililor", potrivit sunui comunicat transmis de SelfPay.

În sectorul 4, SelfPay a facilitat încasarea a peste 50.000 de plăți de taxe, impozite și parcări de reședință în primul trimestru al ale anului curent.

EXCLUSIV Ministerul Finanțelor a amendat ANAF, după ce un raport al Curții de Conturi a constatat erori contabile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ministerul Finanțelor a amendat ANAF, după ce un raport al Curții de Conturi a constatat erori contabile

"Extinderea serviciilor de plată a taxelor și impozitelor pentru locuitorii din întreaga țară face parte din strategia noastră de creștere pentru anul 2019. Participarea la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autoritățile române este una dintre prioritățile noastre", a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Ca parte a proiectului dezvoltat de SelfPay cu DITL Sector 5, o Stație de Plată SelfPay a fost instalată deja în sediul Direcției din strada Mihail Sebastian, nr. 23 din Capitală. Serviciul oferit de SelfPay reprezintă o metodă de plată rapidă a impozitelor și taxelor pentru proprietăți aflate în raza de administrare a Sectorului 5.

Pe lângă taxe si impozite, prin terminalele SelfPay pot fi plătite peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, taxe și impozite, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment. 

CONFIRMARE Teodorovici îi ia șefei ANAF din atribuții CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Teodorovici îi ia șefei ANAF din atribuții

Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Prin aplicația mobilă SelfPay, compania oferă utilizatorilor numeroase avantaje, precum păstrarea istoricului plăților efectuate și a chitanțelor aferente în format digital, acumularea și posibilitatea de utilizare a restului rezultat în urma efectuării de plăți la Stațiile de Plată, localizarea celor mai apropiate Stații de Plată SelfPay și nu numai.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
selfpay
sectorul 5
sectorul 4
taxe
impozite