Trump a promulgat reforma sistemului fiscal din SUA, cea mai importantă de după 1986

Trump a promulgat reforma sistemului fiscal din SUA, cea mai importantă de după 1986
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2017

Președintele SUA, Donald Trump, a promulgat scăderea impozitelor pentru firme și alte măsuri adoptate de Congres în această săptămână, reformă care va fi pusă în aplicare din 2018, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trump a semnat în Biroul Oval legea de reformă a sistemului fiscal, cea mai mare victorie legislativă de când este președinte, arată news.ro.

În plus, Trump a semnat un text care garantează finanțarea administrației până la 19 ianuarie, astfel evitându-se o “paralizie” a serviciilor publice.

Consilier Putin: Monedele virtuale pot ajuta băncile din Rusia să ocolească sancțiunile internaționale CITEȘTE ȘI Consilier Putin: Monedele virtuale pot ajuta băncile din Rusia să ocolească sancțiunile internaționale

Donald Trump a promulgat legislația înainte de a pleca la Mar-a-Lago, în Florida, unde va petrece Crăciunul.

“Voiam să așteptăm până la 7 sau 8 ianuarie pentru o ceremonie, dar toate televiziunile se întrebau dacă mă voi ține de cuvânt și voi promulga legea înainte de Crăciun, astfel că am cerut imediat să fie pregătită”, a spus Trump.

Reforma fiscală este cea mai importantă de după 1986 și prevede în principal reducerea impozitului pentru companii de la 35% la 21%.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
reforma