UE impune noi taxe antidumping la importurile de produse din fontă provenite din China

UE impune noi taxe antidumping la importurile de produse din fontă provenite din China
scris 31 ian 2018

Uniunea Europeană (UE) impune noi taxe antidumping la importurile de produse din fontă provenite din China, în urma unei plângeri depuse de șapte producători europeni, nemulțumiți de prețurile extrem de scăzute, transmite DPA.

Conform deciziei UE, vor fi introduse taxe antidumping între 15,5% și 38,1% la importurile de produse de fontă provenite din China, cum ar fi capace pentru guri de vizitare și rigole. Decizia UE a fost luată în urma plângerii înaintate în decembrie 2016 de șapte producători europeni, nemulțumiți de importurile ieftine din China și India. În urma investigației UE, acuzațiile asupra Indiei au fost retrase, scrie Agerpres.

UniCredit: Întârzierile la plată în sectorul privat vor crește și mai mult în 2018 din cauza schimbărilor fiscale. Avansul economic va încetini, inflația și dobânzile vor crește inevitabil CITEȘTE ȘI UniCredit: Întârzierile la plată în sectorul privat vor crește și mai mult în 2018 din cauza schimbărilor fiscale. Avansul economic va încetini, inflația și dobânzile vor crește inevitabil

China este cel mai mare furnizor de bunuri al UE, dar blocul comunitar crede că unele din exporturile sale sunt oferite spre vânzare la prețuri mai scăzute decât cele de pe piață. Pentru a contracara acest lucru, Bruxelles-ul a impus taxe antidumping la diverse produse importate din China, în special în sectorul oțelului.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
taxe
fonta