Apple ar putea introduce un iPhone Ultra

Apple ar putea introduce un iPhone Ultra
scris 6 feb 2023

În loc de patru modele, seria de smartphone-uri vândută de Apple ar putea fi compusă din cinci, cu un posibil viitor iPhone Ultra mai performant și mai scump decât toate celelalte.

Apple ia în calcul introducerea unui al cincilea model de iPhone, susține Bloomberg, care scrie că șefii companiei discută această posibilitate.

Cel de-al cincilea model ar urma să se numească iPhone Ultra și să fie poziționat deasupra celorlalte modele, iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro și iPhone Pro Max.

Primul iPad pliabil ar putea fi lansat anul viitor CITEȘTE ȘI Primul iPad pliabil ar putea fi lansat anul viitor

Introducerea modelului iPhone Ultra ar urma să aibă loc în 2024, atunci când Apple ar trebui să lanseze seria iPhone 16, dacă nu va schimbată titulatura între timp.

Indicii despre un model de iPhone mai scump sau despre scumpirea modelelor actuale au fost lăsate chiar de șeful companiei Tim Cook în cadrul celei mai recente conferințe trimestriale cu investitorii.

Întrebat despre sustenabilitatea creșterii prețurilor, acesta a spus că iPhone-ul a devenit o parte integrantă din viața oamenilor și că mulți sunt dispuși să facă eforturi pentru a avea cel mai performant produs.

În prezent, cea mai performantă versiune de iPhone 14 este Pro Max, care, în funcție de memorie și stocare poate ajunge și la 2.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone ultra