Bicicleta revine în forță, în condițiile în care Europa vrea să iasă în siguranță din carantină

Bicicleta revine în forță, în condițiile în care Europa vrea să iasă în siguranță din carantină
scris 27 apr 2020

Într-un moment în care statele din Europa se pregătesc să iasă din carantină, autoritățile din Paris și Milano se orientează spre biciclete ca o modalitate de a relua deplasarea locuitorilor orașelor fără a agrava pandemia de coronavirus, transmite Bloomberg.

Ministrul francez al Ecologiei a cerut unui grup care promovează utilizarea bicicletelor să ajute oficialitățile locale în coordonarea eforturilor destinate creării unor piste de biciclete temporare. În Berlin, autoritățile locale au creat deja piste de biciclete temporare pentru a încuraja păstrarea distanței sociale. Milano intenționează să deschidă mai multe străzi pentru bicicliști și pietoni, scrie Agerpres.

Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, nu mai rezistă și redeschide magazinele, spunând că \ CITEȘTE ȘI Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, nu mai rezistă și redeschide magazinele, spunând că "sănătatea clienților și angajaților rămâne prioritară". Nemulțumiri din partea unor clienți

Bicicleta este o soluție atractivă pentru că poate ajuta populația să se deplaseze la muncă fără a înghesui oamenii în autobuze și trenuri aglomerate, unde virusul este mai probabil să se răspândească. Ca o recunoaștere a acestui risc, premierul francez, Edouard Philippe a spus că purtarea măștilor ar putea deveni obligatorie în sistemul public de transport.

viewscnt
Afla mai multe despre
carantina
bicicleta