Bitcoin încearcă o revenire de la minimul ultimelor patru luni

Bitcoin încearcă o revenire de la minimul ultimelor patru luni
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 sep 2019

Bitcoin se tranzacționează în jurul pragului de 8.400 dolari miercuri, într-o aparentă mișcare de stabilizare, după ce ieri a consemnat cel mai abrupt declin din ultimele 20 de luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Cea mai populară criptomonedă încearcă o revenire de la minimul ultimelor patru luni atins marți, când s-a depreciat cu până la 17% intraday, cea mai mare scădere procentuală la nivelul unei singure zile începând cu luna ianuarie a anului trecut.

Prețul bitcoin a coborât, ieri, sub pragul de 9.000 de dolari pentru prima dată din luna iunie, până la un minim de 8.087 dolari, potrivit indicelui prețurilor criptomonedelor calculat de Bloomberg. Dintre rivalii bitcoin, Ether și Litecoin s-au depreciat cu până la 25% și, respectiv, 21%.

Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere din ultima lună, din cauza îngrijorărilor provocate de posibila procedură de destituire a lui Trump CITEȘTE ȘI Wall Street a înregistrat cea mai mare scădere din ultima lună, din cauza îngrijorărilor provocate de posibila procedură de destituire a lui Trump

În jurul orei 13:30 astăzi, bitcoin era cotat la 8.437 dolari, cu 1,76% sub prețul de la închiderea tranzacțiilor de marți.

Analiștii și traderii au invocat motive de ordin tehnic pentru prăbușirea prețurilor criptomonedelor, precum și interesul scăzut la lansarea unui nou contract futures pentru bitcoin pe platforma ICE a operatorului bursei de la New York.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
pret bitcoin
cotatii bitcoin
prabusire