Bloomberg: Twitter cere unora dintre angajații concediați să se întoarcă la serviciu

Bloomberg: Twitter cere unora dintre angajații concediați să se întoarcă la serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2022

După ce Twitter și-a concediat aproape jumătate din personal, în urma preluării de 44 de miliarde de dolari de către Elon Musk, compania cere acum unor zeci de angajați care și-au pierdut locul de muncă să se întoarcă, a informat Bloomberg News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unii dintre cei cărora li se cere să se întoarcă au fost disponibilizați din greșeală. Alții au fost lăsați să plece înainte ca managementul să-și dea seama că munca și experiența lor ar putea fi necesare pentru a construi noile caracteristici pe care le prevede Musk, se arată în articol, citând oameni familiarizați cu măsurile, scrie News.ro.

FOTO REPORTAJ Am intrat în Ford Otosan Kocaeli, locul de unde va fi controlată și coordonată fabrica Ford din Craiova CITEȘTE ȘI FOTO REPORTAJ Am intrat în Ford Otosan Kocaeli, locul de unde va fi controlată și coordonată fabrica Ford din Craiova

Twitter a concediat recent 50% dintre angajații săi, inclusiv angajații din echipa de încredere și siguranță, a declarat Yoel Roth, directorul pentru siguranță și integritate companiei, într-un tweet, la începutul acestei săptămâni.

Tweeturile personalului companiei de social media au spus că echipele responsabile de comunicații, curațarea conținutului, drepturile omului și etica învățării automate se numără printre cele unde au acvut loc restructurări, la fel ca unele echipe de produs și de inginerie.

Twitter și-a actualizat sâmbătă aplicația din App Store, a Apple, pentru a începe să taxeze 8 dolari pentru marcajele albastre de verificare, în prima revizuire majoră de către Musk a platformei de socializare.

Twitter nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
angajati