Canada schimbă strategia și anunță porți deschise - vrea să atragă milioane de migranți

Canada schimbă strategia și anunță porți deschise - vrea să atragă milioane de migranți
scris 2 nov 2022

Canada intenționează să atragă 1,45 milioane de rezidenți permanenți în următorii trei ani, mărindu-și obiectivele de imigrare pentru a reduce deficitul de forță de muncă și pentru a compensa forța de muncă îmbătrânită.

Guvernul premierului Justin Trudeau își propune să primească 465.000 de rezidenți permanenți anul viitor, 485.000 în 2024 și 500.000 în 2025, potrivit ministrului Imigrației, arată Bloomberg.

În februarie, Justin Trudeau, premierul Canadei, a anunțat un plan prin care vrea să atragă 1,3 milioane de migranți până în 2024.

Procesul este necesar pentru a susține creșterea economică a țării, post pandemie.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Pe de altă parte, în vara anului trecut, Justin Trudeau a promis că va introduce o interdicție de doi ani asupra vânzării de locuințe cetățenilor străini, în speranța creșterii accesului cumpărătorilor locali la proprietăți imobiliare. Restricția vine pe fondul tentativei de calmare a pieței imobiliare canadiene, care este supra-încălzită.

În Vancouver, casele se licitează la prețuri imposibil de atins pentru rezidenți, cumpărătorii fiind milionari din China și Hong Kong.

viewscnt
Afla mai multe despre
justin trudeau
canada
case