Căștile de realitate virtuală ale Apple vor rula sute de mii de aplicații pentru iPad

Căștile de realitate virtuală ale Apple vor rula sute de mii de aplicații pentru iPad
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2023

Căștile de realitate virtuală ale Apple vor rula sute de mii de aplicații pentru iPad și vor adopta o abordare atotcuprinzătoare a funcțiilor, potrivit unui articol Bloomberg, preluat de CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În încercarea de a atrage atât dezvoltatorii, cât și consumatorii, Apple a inclus funcționalități de jocuri, fitness și e-reader pentru căștile de realitate virtuală, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Educație cu Profit - Cătălin Bălan, specialist PR CSALB: Față de criza din 2008-2009, există clar o evoluție a modului în care consumatorul se raportează la propriile finanțe. E și o chestie cool în ziua de astăzi să fii educat financiar CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Educație cu Profit - Cătălin Bălan, specialist PR CSALB: Față de criza din 2008-2009, există clar o evoluție a modului în care consumatorul se raportează la propriile finanțe. E și o chestie cool în ziua de astăzi să fii educat financiar

Clienții vor putea urmări sporturi în realitate virtuală și vor putea juca jocuri ”de top”, care funcționează cu celelalte dispozitive Apple.

Căștile vor rula majoritatea aplicațiilor emblematice Apple pentru iPad, inclusiv Cărți, Cameră foto, FaceTime, Hărți și Mesaje.

Există, de asemenea, sute de mii de aplicații pentru iPad de la terțe părți care vor fi compatibile cu căștile la lansare.

Se pare că aplicația Fitness va fi un punct de atenție deosebit, deși Bloomberg a spus că funcția  nu va fi ”probabil” disponibilă la lansare.

Căștile vor include, de asemenea, o baterie externă care vor sta într-un buzunar al utilizatorului, conectată la căști printr-un cablu de încărcare specializat.

Bateria este similară vizual cu pachetul de baterii MagSafe al Apple și va fi încărcată ea însăși printr-un cablu USB-C standard.

Turcii ocolesc băncile și se îngrămădesc la Marele Bazar din Istanbul să scape de lirele lor CITEȘTE ȘI Turcii ocolesc băncile și se îngrămădesc la Marele Bazar din Istanbul să scape de lirele lor

Căștile ar urma să fie anunțate în iunie, la evenimentul WWDC al Apple.

Un important analist pentru Apple, Ming-Chi Kuo, a declarat că compania este îngrijorată de răspunsul consumatorilor la produs, pe fondul unui context macroeconomic dificil.

Căștile Apple vor costa minimum 3.000 de dolari, fiind de trei ori mai scumpe decât Meta Quest Pro de ultimă generație.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casti
ipad