Averea lui Elon Musk a scăzut puternic, după o zi plină de dezamăgiri

Averea lui Elon Musk a scăzut puternic, după o zi plină de dezamăgiri
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 21 apr 2023
Au fost 24 de ore tumultuoase pentru Elon Musk. Tesla a dezamăgit investitorii cu rezultatele sale din primul trimestru, ceea ce a făcut ca acțiunile producătorului de mașini electrice să scadă joi cu 9,75%, până la 162,99 dolari.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
În plus, o rachetă experimentală Starship, proiectată de SpaceX, a reușit să decoleze în Boca Chica, Texas, dar apoi a explodat deasupra Golfului Mexic. Iar pe Twitter, așa cum Musk a anunțat cu săptămâni în urmă, mulți utilizatori și-au pierdut etichetele albastre pe care le aveau deja pentru că au ales să nu plătească 8 dolari pe lună pentru acest privilegiu.
Combustibilul care propulsează economia mondială dă semne de recesiune CITEȘTE ȘI Combustibilul care propulsează economia mondială dă semne de recesiune

Averea lui Musk a scăzut joi cu 12,6 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, cea mai mare scădere din acest an. Participația la Tesla, inclusiv acțiunile și opțiunile, reprezintă cea mai mare parte a averii sale de 163,9 miliarde de dolari, deși importanța SpaceX este în creștere.

Participația la Tesla, inclusiv acțiunile și opțiunile, reprezintă cea mai mare parte a averii sale de 163,9 miliarde de dolari. Participația sa la Tesla, inclusiv acțiunile și opțiunile, reprezintă cea mai mare parte a averii sale de 163,9 miliarde de dolari, deși SpaceX a devenit mai importantă, pe măsură ce evaluarea sa a crescut vertiginos.
 
Participația sa la Tesla, inclusiv acțiunile și opțiunile, reprezintă cea mai mare parte a averii sale de 163,9 miliarde de dolari, deși SpaceX a devenit mai importantă, pe măsură ce evaluarea sa a crescut vertiginos.
 
Musk este CEO al ambelor companii, precum și al Twitter, pe care a achiziționat-o anul trecut. El rămâne a doua cea mai bogată persoană din lume, după magnatul francez Bernard Arnault. În pofida scăderii de joi, averea sa a crescut cu 26,8 miliarde de dolari în acest an, pe fondul creșterii cu 32% a acțiunilor Tesla.
viewscnt
Afla mai multe despre
musk
bloomberg
avere
tesla
spacex