Deutsche Telekom discută vânzarea subsidiarei olandeze T-Mobile Netherlands

Deutsche Telekom discută vânzarea subsidiarei olandeze T-Mobile Netherlands
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

Deutsche Telekom este în discuții pentru vânzarea subsidiarei olandeze T-Mobile Netherlands.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania ar putea fi evaluată la circa 4,5 miliarde euro, conform Bloomberg. 

Anterior a fost anunțat că Deutsche Telekom negociază și cumpărarea pachetului de acțiuni pe care japonezii de la Softbank îl dețin la T-Mobile US.

Softbank are o participație de 8,5% la T-Mobile US. Deutsche Telekom deține, în prezent, 43% din acțiunile T-Mobile US, iar preluarea acțiunilor Softbank ar contribui la obținerea unui pachet de control.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Directorul general de la Deutsche Telekom, Tim Hoettges, declara, în 2020, că grupul german vizează poziția de lider de piață în SUA, după ce subsidiara T-Mobile US a finalizat preluarea rivalului Sprint. 

Finalizarea fuziunii dintre T-Mobile US și Sprint a cimentat poziția a treia deținută de T-Mobile în topul operatorilor telecom din SUA, după AT&T și Verizon.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
softbank
t-mobile