Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei. Președintele Louis Vuitton l-a depășit

Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei. Președintele Louis Vuitton l-a depășit
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2021

CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk a căzut pe poziția a treia în clasamentul celor mai bogați oameni ai planetei după ce la jumătatea lunii februarie CEO-ul Amazon Jeff Bezos l-a detronat de pe primul loc, relatează Fox News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit Indexului Miliardarilor alcătuit de Bloomberg, care urmărește în timp real averea netă a celor mai bogate persoane din lume, Musk avea miercuri după-masa o avere de 161 de miliarde de dolari în timp ce cea a miliardarului francez Bernard Arnault, președintele Louis Vuitton, urcase la 162 de miliarde de dolari, scrie Hotnews.ro.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Averile ambilor bărbați rămân însă semnificativ sub cea a CEO-ului Amazon Jeff Bezos care se ridică la 188 de miliarde de dolari.

Arnault l-a depășit în clasamentul ultra-bogaților planetei după ce acțiunile Tesla au scăzut pentru a cincea săptămână consecutivă, cel mai lung șir negativ de după martie 2018.

Prețul acțiunilor Tesla, care s-au tranzacționat cu 577,87 de dolari la finalul sesiunii de marți, a scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, cea mai slabă performanță din luna martie a anului trecut, și cu 18,11% de la începutul anului.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Acțiunile Tesla au înregistrat de asemenea o scădere de 34,56% față de recordul istoric de 883,09 dolari înregistrat pe data de 26 ianuarie a acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk