FOTO Atenție pasageri Uber: Accesul la aplicație va putea fi pierdut!

FOTO Atenție pasageri Uber: Accesul la aplicație va putea fi pierdut!
scris 30 mai 2019

Pasagerii Uber care au un comportament neadecvat ar putea primi interdicție de a mai circula cu mașinile șoferilor parteneri.

Hanul din Moinești se întoarce din Cehia. Feng shui-ul lui Pallady în pericol CITEȘTE ȘI Hanul din Moinești se întoarce din Cehia. Feng shui-ul lui Pallady în pericol

Începând de miercuri, pasagerii care primesc calificative semnificativ sub medie de la șoferii Uber ar putea să își piardă accesul la aplicația de ridesharing, relatează Associated Press, citată de Bloomberg.

Totuși, pasagerii vor fi sfătuiți mai întâi cum să își îmbunătățească comportamentul, de exemplu să nu lase gunoi în mașină sau să nu îndemne șoferul să depășească limita de viteză. Potrivit Uber, pasagerii vor primi mai multe păsuiri înainte să piardă accesul la aplicație.

ULTIMA ORĂ Documentul care reglementează Uber, Bolt și Clever. Șoferii - obligați să aibă pe mașină un ecuson CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Documentul care reglementează Uber, Bolt și Clever. Șoferii - obligați să aibă pe mașină un ecuson

Aplicația Uber va afișa un rezumat al normelor incluse în Ghidul Comunității dezvoltat de companie, utilizatorii având obligația să confirme că au citit și înțeles normele.

Măsura va fi implementată inițial în SUA și Canada, urmând să fie extinsă ulterior la nivel global.

FOTO Atenție pasageri Uber: Accesul la aplicație va putea fi pierdut!

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
pasageri
comportament neadecvat
acces aplicatie
soferi parteneri
ghid conduita
ghidul comunitatii