Google a concediat 28 de angajați care au protestat și au blocat birourile directorilor 10 ore

Google a concediat 28 de angajați care au protestat și au blocat birourile directorilor 10 ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2024

Google a concediat 28 de angajați care au blocat, timp de 10 ore, birourile unor manageri ai companiei din New York și Sunnyvale, California.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
VIDEO Iohannis reclamă: Sunt unele zone unde nu s-a înțeles ce înseamnă intrarea României în Air Schengen. Voi avea o discuție foarte serioasă CITEȘTE ȘI VIDEO Iohannis reclamă: Sunt unele zone unde nu s-a înțeles ce înseamnă intrarea României în Air Schengen. Voi avea o discuție foarte serioasă

Ei au protestat împotriva contractelor pe care gigantul tech le are cu guvernul israelian, conform Bloomberg.

Ei au protestat împotriva Proiectului Nimbus, un contract pentru servicii cloud cu guvernul israelian, în valoare de 1,2 miliarde de dolari.

Producător de nisip pentru pisici care și-a dublat cotația acțiunilor pe bursă. Unde au oamenii mai multe animale de companie decât copii CITEȘTE ȘI Producător de nisip pentru pisici care și-a dublat cotația acțiunilor pe bursă. Unde au oamenii mai multe animale de companie decât copii

O parte dintre angajații ambelor companii au afirmat că acest contract pune la dispoziția aparatului de securitate al Israelului tehnologii avansate care ar putea contribui la uciderea sau rănirea palestinienilor din Gaza și Cisiordania.

Publicațiile The Intercept și Time au scris că Project Nimbus oferă servicii care pot fi folosite de Forțele de Apărare ale Israelului (IDF).

viewscnt
Afla mai multe despre
google
angajati