Lufthansa anulează pe scară largă zborurile din cauza unor probleme cu sistemele informatice

Lufthansa anulează pe scară largă zborurile din cauza unor probleme cu sistemele informatice
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 feb 2023
Compania aeriană Deutsche Lufthansa a anunțat că probleme cu sistemele informatice ale companiei au dus miercuri la anularea pe scară largă a zborurilor.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
Compania investighează problema, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei aeriene germane, pentru Bloomberg. Nu este clar încă dacă zborurile Lufthansa care erau deja în aer au fost instruite să aterizeze.
UniCredit pregătește o mutare strategică pentru divizia de plăți CITEȘTE ȘI UniCredit pregătește o mutare strategică pentru divizia de plăți

Printre companiile aeriene ale Lufthansa se numără brandul său omonim și companiile naționale Austrian Airlines, Brussels Airlines și Swiss. Compania operează, de asemenea, transportatorul low-cost Eurowings, precum și alte companii aeriene mai mici. În total, grupul operează aproximativ 700 de aeronave, fiind cea mai mare companie aeriană din Europa după mărimea flotei.

Purtătoarea de cuvânt a declarat că este prea devreme pentru a spune dacă problemele IT ale Lufthansa au legătură cu atacul cibernetic care a vizat săptămâna aceasta compania aeriană scandinavă SAS AB.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche lufthansa
lufthansa
zboruri