Roubini se așteaptă la violențe și atacuri cibernetice în timpul administrației Biden

Roubini se așteaptă la violențe și atacuri cibernetice în timpul administrației Biden
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 18 ian 2021

Economistul american Nouriel Roubini se teme că președinția lui Joe Biden va fi marcată de tulburări civile și atacuri cibernetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Vor exista alte revolte armate, în special din partea naționaliștilor albi, iar Rusia și China vor orchestra mai multe atacuri cibernetice împotriva SUA și vor răspândi informații false, a declarat Roubini într-un interviu pentru publicația germană Der Spiegel, citat de Bloomberg.

Profesorul de economie de la Stern School of Business a Universității din New York, care și-a câștigat notorietatea internațională după ce a anticipat corect criza financiară din 2008, s-a declarat în favoarea unei reglementări mai strice a platformelor de socializare, precum Facebook și Twitter.

Nouriel Roubini: Una dintre provocările unei țări ca România este că au plecat \ CITEȘTE ȘI Nouriel Roubini: Una dintre provocările unei țări ca România este că au plecat "creierele". Ce trebuie făcut

Potrivit lui Roubini, companiile “Big Tech” au devenit mult prea puternice și dificil de reglementat în cadrul legislațiilor actuale, ce vizează mai degrabă monopolurile clasice.

Companiile din social media sunt diferite și trebuie reglementate diferit, spune Roubini, care precizează că nu este adeptul divizării acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
nouriel roubini
previziuni joe biden
administratia joe biden
facebook
twitter
reglementare platforme socializare
revolte armate
atacuri cibernetice