TikTok va investi 1.5 miliarde dolari într-un joint-venture cu GoTo

TikTok va investi 1.5 miliarde dolari într-un joint-venture cu GoTo
scris 11 dec 2023

TikTok va investi 1.5 miliarde dolari într-un joint-venture cu GoTo, prin care va putea să opereze, din nou, pe zona de shopping din Indonezia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma înțelegerii, TikTok Shop și Tokopedia vor funcționa împreună, cu 75% participație TikTok, arată Bloomberg.

Utilizatorii TikTok își petrec deja jumătate din timpul alocat aplicației urmărind clipuri mai lungi de un minut, susține compania într-un raport arătat creatorilor de conținut, a fost relatat anterior.

După ce s-a lansat ca o aplicație de short-form video, TikTok migrează, ușor, dar sigur, către filmări mai lungi, care acomodează mai bine reclame, arată The Information.

Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori CITEȘTE ȘI Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori

Numărul românilor care utilizează în fiecare lună aplicația TikTok a ajuns la 7,4 milioane, fie pentru a urmări clipuri sau să le distribuie pe ale lor, fie să experimenteze efectele și filtrele speciale, arată datele centralizate de reprezentanții platformei de socializare.

TikTok are birouri globale în: Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
aplicatie