UBS Group dă afară mai mult de jumătate din angajații Credit Suisse

UBS Group dă afară mai mult de jumătate din angajații Credit Suisse

Foto dreamstime.com

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 iun 2023
UBS Group vrea să dea afară mai mult de jumătate din cei 45.000 de angajați ai Credit Suisse Group începând de luna viitoare, ca urmare a preluării de urgență a băncii.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Bancherii, traderii și personalul auxiliar din Londra, New York și din unele părți ale Asiei ar urma să fie ținta principală a concedierilor, potrivit surselor Bloomberg.
HSBC: SUA vor intra în recesiune în trimestrul patru, iar Europa în 2024 CITEȘTE ȘI HSBC: SUA vor intra în recesiune în trimestrul patru, iar Europa în 2024

Angajații au fost informați că sunt planificate trei runde de reduceri de personal în acest an, prima fiind așteptată până la sfârșitul lunii iulie, iar alte două runde fiind planificate provizoriu pentru septembrie și octombrie.

Reducerile încep la trei luni după ce UBS a fost de acord să cumpere Credit Suisse în cadrul unei operațiuni de salvare intermediate de guvern. UBS, a cărei forță de muncă combinată era de circa 120.000 de persoane la încheierea tranzacției, a declarat că își propune să economisească aproximativ 6 miliarde de dolari din costurile cu personalul în următorii ani.
viewscnt
Afla mai multe despre
ubs
credit suisse
concedieri
angajati credit suisse
ubs group