Ungaria a cumpărat mult prea multe ventilatoare mecanice și acum încearcă să scape de ele

Ungaria a cumpărat mult prea multe ventilatoare mecanice și acum încearcă să scape de ele
scris 30 oct 2020

Guvernul ungar a admis că a cumpărat mult prea multe ventilatoare mecanice la începutul acestui an, când a izbucnit primul val al pandemiei de coronavirus, și acum încearcă să scape de ele, transmite Bloomberg.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

"Am putut să le vindem pe cele care erau în exces în rezerva noastră strategică sau am putut să îi ajutăm pe alții" prin donații, a spus ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, scrie Agerpres.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

Guvernul condus de premierul Viktor Orban a cumpărat peste 16.000 de ventilatore mecanice în acest an și acum, potrivit site-ului de știri HVG.hu, încearcă să reducă acest stoc la jumătate. Autoritățile ungare au cerut diplomaților să încerce să vândă aceste echipamente peste hotare.

Ansamblul mixt Palas Iași, al companiei IULIUS, singurul proiect certificat LEED® Neighborhood Development din Europa Centrală și de Est CITEȘTE ȘI Ansamblul mixt Palas Iași, al companiei IULIUS, singurul proiect certificat LEED® Neighborhood Development din Europa Centrală și de Est

Potrivit portalului de știri Direkt36, Guvernul de la Budapesta a cheltuit în acest an 300 miliarde de forinți (953 milioane de dolari) pentru achiziționarea de ventilatoare mecanice. În perioada februarie-iunie, Germania, o țară cu o populație de peste opt ori mai mare decât cea Ungariei, a achiziționat un număr dublu de ventilatoare decât Ungaria dar a plătit un preț mai mic decât cel plătit de Budapesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
ventilatoare