Dragoș Ionescu, Mobilier Tudora: Am cumpărat utilaje de producție și un nou spațiu, în Ploiești

Dragoș Ionescu, Mobilier Tudora: Am cumpărat utilaje de producție și un nou spațiu, în Ploiești
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 iul 2023

Antreprenorul Dragoș Ionescu, care are la Ploiești un atelier de mobilă la comandă, a cumpărat cu fonduri de la BT Mic utilaje de producție. În plus, a achiziționat un spațiu nou în care își desfășoară activitatea și a deschis inclusiv un magazin pentru materiale și accesorii.

Dragoș, cu o experiență de circa 20 de ani în domeniu, și-a deschis propria afacere - Mobilier Tudora - în urmă cu patru ani, după ce a accesat o finanțare prin programul Start Up Nation, cu care a cumpărat primele utilaje.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Mobilier Tudora produce, pentru clienți din zona Prahova și București, mobilier la comandă, asigurând totodată servicii de debitat MDF/PAL, aplicare canturi și vânzare de materiale și accesorii.

“La început a fost destul de greu, până am reușit să aducem clienți și să ne facem cunoscuți pe piață. Am început în octombrie 2019 - chiar înainte de pandemia COVID, și am lucrat în toată această perioadă. Am făcut investiții, am cumpărat prin BT Mic o mașină de ABS și un spațiu în Ploiești, pe strada Ștrandului nr 38, fosta Concordia.  Astfel, am putut asigura o calitate mai bună a produselor finite și am putut deservi mai mulți clienți datorită noii mașini ABS (mașină pentru aplicat cant), care este mult mai performantă decât ce aveam noi”, spune Dragoș Ionescu.

El declară că a avut o experiență personală foarte bună cu BT Mic:  “Am găsit personal profesionist care m-a ghidat pas cu pas pentru a ajunge la rezultatul dorit; în plus, era o perioadă mai dificilă și m-am simțit ușurat că am găsit înțelegere și am putut astfel dezvolta afacerea”.

Ca planuri de viitor, Dragoș Ionescu își propune achiziția altor utilaje de ultimă generație și modernizarea spațiului de pe strada Ștrandului.

El afirmă că antreprenoriatul nu este atât de ușor pe cât poate părea din afară și presupune multă muncă, determinare și disponibilitate la învățare.

Acest articol este parte din proiectul de susținere a afacerilor mici, powered by BT Mic. Pe lângă partea de finanțare, BT Mic este alături de antreprenorii săi prin programe de educație antreprenorială și de accelerare, precum și prin campanii de promovare a acestora

viewscnt
Afla mai multe despre
tudora
mobila