eMAG Marketplace - primul pas spre digitalizare

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

26 aug 2021

eMAG, cel mai mare retailer local online, a deschis noi oportunități de dezvoltare pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească performanțele în vânzările realizate pe eMAG Marketplace, prin crearea primei linii de finanțare cu dobândă zero*, un proiect dezvoltat în parteneriat cu Idea::Bank.

 • Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România
  Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România
  28 iun 2021

  Fiind reprezentantul din România al FERM, o multinațională din Țările de Jos care comercializează scule de uz casnic și profesional, am pornit la drum cu dorința de a pune pe piață un produs special creat pentru a fi vândut online, însă am vrut să găsim un canal care să ne permită să vindem direct către clientul final, fără intermediari și fără să ne asumăm în mod direct efortul logistic. Produsul pe care l-am adus pentru prima dată în România, (denumire produs), a fost lansat în 2018, iar în România am intrat în 2019.

 • Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii
  Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii
  29 apr 2021

  Vânzările online au cunoscut în ultimii ani o creștere puternică în toate domeniile de activitate, acest canal de distribuție dovedindu-și utilitatea cu prisosință după momentul impunerii restricțiilor ca urmare a declanșării pandemiei de coronavirus, începând cu luna martie 2020.

 • Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri
  Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri
  13 apr 2021

  Rareș Popa, iScent.ro, a vorbit despre afacerea pe care o conduce din anul 2019 și cum a evoluat business-ul după intrarea companiei pe eMAG Marketplace.

 • Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane
  Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane
  19 mar 2021

  Platforma eMAG Marketplace oferă antreprenorilor o serie de opțiuni prin care își pot promova produsele, iar cea mai nouă se numește eMAG Ads și este prima aplicație de promovare pay per click din platformă. Practic, prin intermediul eMAG Ads, orice antreprenor poate să-și promoveze produsele către cei peste 500.000 de potențiali clienți zilnici.

 • Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online
  Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online
  22 feb 2021

  Este greu de spus cum ar fi evoluat business-ul nostru fără intrarea în eMAG Marketplace, pentru că nu avem încă un site propriu, iar eu am și un job full-time, diferit ca domeniu. Practic, cele aproape trei luni de când suntem listați în platformă au fost o experiență foarte frumoasă, un altfel de job extra.

 • eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți
  eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți
  9 feb 2021

  Platforma eMAG Academy este o bibliotecă virtuală adresată sellerilor eMAG, în care aceștia pot accesa materiale tip imagini, text și video, structurate pe cele mai relevante zone de afacere din platformă eMAG Marketplace.

 • De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online
  De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online
  27 ian 2021

  Firma a fost înființată în 2007, dar am intrat online în urmă cu 7-8 ani. Afacerea a pornit de la nevoia pe care am identificat-o în plan personal de a găsi un cuțit de calitate pe piața locală. Apoi am căutat furnizori și prima noastră colaborare a fost cu Solingen. Acum avem în ofertă cuțite care pot satisface și cei mai pretențioși consumatori, dar și consumatori care caută un cuțit bun la un preț accesibil.

 • Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online
  Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online
  11 ian 2021

  Platforma eMAG Marketplace lansată în 2011, permite oricărei companii să-și listeze și prezinte online oferta de produse. În prezent, platforma are 22.000 de selleri, a căror ofertă poate fi accesată de o bază extinsă de clienți, traficul zilnic depășind 500.000 de clienți potențiali, cifră care asigură vizibilitate crescută și potențial de creștere a afacerii.

 • eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România
  eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România
  17 dec 2020

  Programul Deschide România, lansat în urmă cu 4 ani de eMAG, cel mai mare retailer online local, a depășit pragul de 2.000 de producători naționali și peste 570.000 de produse disponibile clienților site-ului.