eMAG Marketplace - primul pas spre digitalizare

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

19 mar 2021

Platforma eMAG Marketplace oferă antreprenorilor o serie de opțiuni prin care își pot promova produsele, iar cea mai nouă se numește eMAG Ads și este prima aplicație de promovare pay per click din platformă. Practic, prin intermediul eMAG Ads, orice antreprenor poate să-și promoveze produsele către cei peste 500.000 de potențiali clienți zilnici.

 • Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online
  Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online
  22 feb 2021

  Este greu de spus cum ar fi evoluat business-ul nostru fără intrarea în eMAG Marketplace, pentru că nu avem încă un site propriu, iar eu am și un job full-time, diferit ca domeniu. Practic, cele aproape trei luni de când suntem listați în platformă au fost o experiență foarte frumoasă, un altfel de job extra.

 • eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți
  eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți
  9 feb 2021

  Platforma eMAG Academy este o bibliotecă virtuală adresată sellerilor eMAG, în care aceștia pot accesa materiale tip imagini, text și video, structurate pe cele mai relevante zone de afacere din platformă eMAG Marketplace.

 • De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online
  De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online
  27 ian 2021

  Firma a fost înființată în 2007, dar am intrat online în urmă cu 7-8 ani. Afacerea a pornit de la nevoia pe care am identificat-o în plan personal de a găsi un cuțit de calitate pe piața locală. Apoi am căutat furnizori și prima noastră colaborare a fost cu Solingen. Acum avem în ofertă cuțite care pot satisface și cei mai pretențioși consumatori, dar și consumatori care caută un cuțit bun la un preț accesibil.

 • Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online
  Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online
  11 ian 2021

  Platforma eMAG Marketplace lansată în 2011, permite oricărei companii să-și listeze și prezinte online oferta de produse. În prezent, platforma are 22.000 de selleri, a căror ofertă poate fi accesată de o bază extinsă de clienți, traficul zilnic depășind 500.000 de clienți potențiali, cifră care asigură vizibilitate crescută și potențial de creștere a afacerii.

 • eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România
  eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România
  17 dec 2020

  Programul Deschide România, lansat în urmă cu 4 ani de eMAG, cel mai mare retailer online local, a depășit pragul de 2.000 de producători naționali și peste 570.000 de produse disponibile clienților site-ului.