VIDEO Prima News: Viața de mic antreprenor în România

VIDEO Prima News: Viața de mic antreprenor în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2024

Să fii propriul șef este visul de aur al multora dintre români. Iar România este un mediu proprice pentru cei care fac primii pași în antreprenoriat, conform indicelui Global StartupBlink privind țările prietenoase cu afacerile la început de drum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Drumul spre succes este pavat însă cu numeoase obstacole și provocări.

VIDEO Vechea clădire istorică a bursei de valori din Copenhaga, cuprinsă de flăcări, s-a prăbușit CITEȘTE ȘI VIDEO Vechea clădire istorică a bursei de valori din Copenhaga, cuprinsă de flăcări, s-a prăbușit

Acum 7 ani, Andrei a părăsit jobul bine plătit dintr-o corporație pentru a deveni antreprenor. Cu economiile de-o viață și cu ajutorul unui credit a cumpărat un food truck. Aventura sa în lumea businessu-lui era abia la început. Succesul i-a dat încredere.

Acum a gândit o nouă afacere, cu mâncare gătită pentru câini. Parte din finanțare a obținut-o prin intermediul crowdfunding-ului, arată Prima News.

viewscnt
Afla mai multe despre
antreprenor
prima news