ULTIMA ORĂ Wizz Air obligă pasagerii să poarte măști de protecție

ULTIMA ORĂ Wizz Air obligă pasagerii să poarte măști de protecție
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 apr 2020

Compania ungară Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare transportator aerian din România, impune pasagerilor să poarte obligatoriu măști de protecție pe tot parcursul zborului, începând cu 1 mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Este de așteptat ca obligația să fie introdusă și de alte companii aeriene.

Proiect inovativ în contextul pandemiei: măști, mănuși, alcool sanitar și șervețele antibacteriene vândute prin intermediul unui vendomat, în condiții de igienă și la prețuri modice CITEȘTE ȘI Proiect inovativ în contextul pandemiei: măști, mănuși, alcool sanitar și șervețele antibacteriene vândute prin intermediul unui vendomat, în condiții de igienă și la prețuri modice

Astfel, operatorul aerian introduce, din luna mai, măsuri adiționale de igienă, pentru a asigura "sănătatea și binele clienților și echipajelor".

Brandul de mobilă de lux Rovere Mobili a lansat magazinul online www.rovereshop.ro CITEȘTE ȘI Brandul de mobilă de lux Rovere Mobili a lansat magazinul online www.rovereshop.ro

Explicând că filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, compania atenționează că echipajul, dar și pasagerii vor avea totuși obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului. 

Consultațiile medicale la distanță, salvatoare în perioada stării de urgență, au nevoie de legislație pentru a continua și după 15 mai CITEȘTE ȘI Consultațiile medicale la distanță, salvatoare în perioada stării de urgență, au nevoie de legislație pentru a continua și după 15 mai

Suplimentar, vor fi eliminate revistele de la bord și încurajată plata cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Două ventilatoare mobile performante au ajuns la medicii din linia întâi în urma donațiilor prin platforma „Donează pentru linia întâi” CITEȘTE ȘI Două ventilatoare mobile performante au ajuns la medicii din linia întâi în urma donațiilor prin platforma „Donează pentru linia întâi”

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, cu o flotă de 120 aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 153 de destinații din 44 de țări.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
masti
virus