Adobe cumpără Magento, cea mai populară platformă pentru comerț electronic, cu 1,7 miliarde de dolari

Adobe cumpără Magento, cea mai populară platformă pentru comerț electronic, cu 1,7 miliarde de dolari
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 mai 2018

Compania americană de soft Adobe a ajuns la un acord definitiv pentru a cumpărarea Magento Commerce, cea mai populară platformă pentru comerț electronic la nivel mondial, cu 1,7 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Platforma americană Magento oferă soft pentru crearea și operarea de magazine online, oferind soluții pentru gestionarea achizițiilor și livrărilor, dar și instrumente de marketing online.

Aproape jumătate dintre români consideră telefonul mobil al partenerului principalul dușman al relației CITEȘTE ȘI Aproape jumătate dintre români consideră telefonul mobil al partenerului principalul dușman al relației

Aceasta este a treia mare achiziție pentru Adobe și va permite companiei să dezvolte un sistem end-to-end pentru crearea de reclamele digitale, site-uri de e-commerce și alte produse similare.

Soluțiile Magento sunt folosite, la nivel mondial, de peste 100.000 de magazine online, printre care  Canon, Burger King sau Seat. În România, Magento are o cotă de circa 18% totalul magazinelor de comerț electronic.

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe
magento
comert electronic
magazine online
e-commerce