Pirelli renunță să mai deschidă fabrica de anvelope din Slatina la 1 aprilie și nu mai avansează un termen

Pirelli renunță să mai deschidă fabrica de anvelope din Slatina la 1 aprilie și nu mai avansează un termen
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2020

Compania italiană de anvelope Pirell prelungește perioada în care activitatea fabricii pe care o deține la Slatina este suspendată. Perioada de suspendare a lucrului a fost fixată inițial pentru 23-31 martie 2020. Acum, compania doar anunță sec că nu va redeschide fabrica la 1 aprilie și nu mai avansează un alt termen de ridicare a suspendării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Argumentele pentru închiderea fabricii au fost răspândirea COVID-19, dar și încetinirea solicitării produselor, pe piața auto.

Compania a mai anunțat anterior că reluarea activității după această perioadă se va face cu un număr mai mic de angajați, ca măsură de prevenire în epidemia de coronavirus.

Președintele MediHelp/MediSky International, mesaj în România - Niciodată nu am fost martorul unei situații mai haotice. Ar fi fost mai inteligent ca miniștri și lideri să admită: „Nu știm ce să spunem...”. CITEȘTE ȘI Președintele MediHelp/MediSky International, mesaj în România - Niciodată nu am fost martorul unei situații mai haotice. Ar fi fost mai inteligent ca miniștri și lideri să admită: „Nu știm ce să spunem...”.

Pirelli este al cincilea mare jucător pe piața anvelopelor, după Bridgestone, Michelin, Continental și Goodyear.

Compania, fondată în 1872, are unități de producție în 19 țări și operează o rețea de vânzări cu circa 14.600 puncte în peste 160 de state.

În România, Pirelli este prezentă prin intermediul fabricii din Slatina, inaugurată în 2005. 

În 2018, cu peste 3.560 de angajați, compania a avut afaceri de 2,4 miliarde lei și un profit net de 107,8 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
anvelope
pirelli