Startup-ul românesc Beez se extinde în Marea Britanie

Startup-ul românesc Beez se extinde în Marea Britanie

Lucian Cramba, cofondator Beez. Foto: Facebook/Beez

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 nov 2019

Startup-ul românesc Beez Software, operatorul platformei Beez și al aplicației de mobil omonime, cu ajutorul cărora utilizatorii pot economisi bani la cumpărăturile online, s-a lansat oficial în Marea Britanie, prima piață externă pentru compania fondată anul trecut de antreprenorii Lucian Cramba și Vasile Tămaș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Compania și-a anunțat intenția de a intra pe piața britanică în această vară, după finalizarea cu succes a unei runde de finanțare în valoare de 250.000 de euro, bani atrași de la fondurile de investiții GapMinder și Roca.

Fintech-ul românesc a încheiat deja parteneriate cu peste 2.000 de magazine active în Marea Britanie, iar în prezent poartă discuții în vederea atragerii de noi fonduri de la investitori britanici.

Deși are pețitori americani, Oil Terminal pare în părăsire. Majoritarii nu s-au prezentat la o AGA cu un cvorum de numai 0,03%. Conducerea executivă nu este informată de mișcări strategice care ar fi în pregătire CITEȘTE ȘI Deși are pețitori americani, Oil Terminal pare în părăsire. Majoritarii nu s-au prezentat la o AGA cu un cvorum de numai 0,03%. Conducerea executivă nu este informată de mișcări strategice care ar fi în pregătire

Beez a fost înființată la Alba Iulia în toamna anului trecut, având la acest moment peste 130.000 de utilizatori.

Platforma oferă clienților posibilitatea să economisească bani la cumpărăturile online, aceștia primind înapoi în cont o parte din banii plătiți la realizarea unei achiziții, sub formă de comision. Banii economisiți pot fi retrași din cont după ce suma strânsă atinge un anumit prag, sau pot fi folosiți pentru cumpărarea unor produse la prețuri reduse ("sweet deals").

viewscnt
Afla mai multe despre
beez
cashback cumparaturi
aplicatie cash-back
lucian cramba
vasile tamas
start-up
fintech