Startup-ul românesc StockBinder atrage 100.000 de euro și vrea un fond de investiții

Startup-ul românesc StockBinder atrage 100.000 de euro și vrea un fond de investiții

Ionuț Farcaș, fondator și CEO StockBinder

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2020

Startup-ul românesc StockBinder, dezvoltatorul platformei de tip SaaS cu același nume, care facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori și producători, atrage o investiție de circa 100.000 de euro de la 4 antreprenori români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Investiția ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel național și ne va facilita intrarea mai rapidă pe mai multe piețe din Europa. O parte din suma atrasă va fi folosită pentru dezvoltarea ulterioară a platformei”, spune Ionuț Farcaș, fondator și CEO StockBinder.

În prezent, pe platforma StockBinder sunt încărcate circa 800.000 de produse. Totodată, platforma se află în proces de integrare a 4 magazine online, a unui comparator de prețuri, a 20 de furnizori și a 3 companii.

EXCLUSIV Cromwell Property Group, deținut de cele mai mari fonduri de investiții din lume, iese din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cromwell Property Group, deținut de cele mai mari fonduri de investiții din lume, iese din România

Printre cei 4 antreprenori care au investit în platforma StockBinder se află și Marian Șeitan, fondatorul Hit Mail, implicat și în alte proiecte, precum Sypher și Holde Agri Invest.

„Obiectivul nostru este ca, într-un an de zile, să avem peste 100 de companii integrate în platforma StockBinder, atât magazine online, cât și furnizori. Dintre acești 100 de utilizatori, estimăm că 30% vor fi din afara României. În prezent suntem în proces de atragere a unui fond de investiții care să faciliteze expansiunea în afara țării”, mai spune Ionuț Farcaș.

Ionuț Farcaș are o experiență în industria eCommerce de 11 ani. Anterior demarării proiectului antreprenorial StockBinder, Ionuț Farcaș a fost Country Manager la VTEX România.

viewscnt
Afla mai multe despre
stockbinder
investitie