Vânzările Wetterbest cresc, compania deschide un nou showroom

Vânzările Wetterbest cresc, compania deschide un nou showroom
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2019

Wetterbest, furnizor local de sisteme pentru acoperișuri, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o creștere de 45% a vânzărilor de țiglă metalică.

Dacă în primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri pătrăți de țiglă, în primele trei luni ale acestui an vânzările au trecut pragul de 738.000 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei CITEȘTE ȘI FOTO IKEA a deschis al doilea magazin din România, cel mai mare din Sud-Estul Europei

Compania a deschis un nou showroom, în Brașov, al treilea din țară după cele din Cluj-Napoca și Timișoara. 

Producția este în Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) și Sărățel (Bistrița Năsăud), iar recent au fost începute lucrările la o nouă unitate, în Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuală de producție de circa 10 milioane de metri pătrați de țiglă metalică.

În cadrul Grupului TeraPlast, din care compania face parte, această linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

Absurditate - Victimele colaterale ale noii propuneri de lege anti-fumat: preoții, dar și simplii fumători care oferă o țigară, la cerere, unui trecător CITEȘTE ȘI Absurditate - Victimele colaterale ale noii propuneri de lege anti-fumat: preoții, dar și simplii fumători care oferă o țigară, la cerere, unui trecător

Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc. Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest (Depaco), TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfășoară în compania independentă TeraPlast Recycling.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listată la Bursa de Valori București.

viewscnt
Afla mai multe despre
wetterbest
showroom
acoperisuri