Vice Media, salvată de la faliment. Acord de vânzare cu creditorii, inclusiv Soros Fund Management

Vice Media, salvată de la faliment. Acord de vânzare cu creditorii, inclusiv Soros Fund Management
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 mai 2023
Vice Media a ajuns la un acord pentru a fi cumpărată de creditori, după ce a cerut protecția împotriva falimentului.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
 
Compania a declarat că va fi cumpărată de un consorțiu de creditori, inclusiv Fortress Investment Group, Soros Fund Management și Monroe Capital, pentru 225 de milioane de dolari. Solicitarea în baza capitolului 11 din Legea Falimentului înseamnă că partenerii externi vor putea depune oferte mai mari sau mai bune.
Purcari surmontează șocul de la declanșarea conflictului din Ucraina și, la T1, raportează creșteri explozive ale afacerilor și câștigurilor CITEȘTE ȘI Purcari surmontează șocul de la declanșarea conflictului din Ucraina și, la T1, raportează creșteri explozive ale afacerilor și câștigurilor

Vice a adăugat că toate mărcile sale, inclusiv Vice și Vice TV, vor continua să funcționeze și să producă conținut. Majoritatea entităților sale internaționale, precum și joint-venture-ul cu A&£, nu fac parte din cererea de intrare în insolvență, a precizat Vice.

Luna trecută, Vice și-a închis emisiunea săptămânală de știri și a redus peste 100 de locuri de muncă, a relatat The Wall Street Journal. 
viewscnt
Afla mai multe despre
vice
faliment vice
soros
vice media
vanzare vice