Constantin Bratu este noul Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola România și Moldova

Constantin Bratu este noul Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola România și Moldova

Constantin Bratu

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2017

Constantin Bratu a preluat conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din poziția de Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova, urmând a fi responsabil de dezvoltarea activităților de comunicare și public affairs. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Constantin Bratu a ocupat anterior funcția de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum și cea de Director General al Asociației Berarii României.

„Sunt bucuros să mă alătur companiei Coca-Cola și unei echipe care a obținut rezultate remarcabile, prin inovație și pasiune pentru excelență în cei 25 de ani de prezență în România. Am convingerea că, împreună, vom dezvolta proiecte cu un impact semnificativ pentru comunitatea locală și vom continua să construim o imagine relevantă a mărcilor noastre”, a declarat Constantin Bratu, Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova.

CONFIRMARE SIF Transilvania își bagă în insolvență divizia de turism, datoare cu peste 1 milion euro față de 10 directori demiși. Divizia are oferte la aproape toate marile hoteluri din țară CITEȘTE ȘI CONFIRMARE SIF Transilvania își bagă în insolvență divizia de turism, datoare cu peste 1 milion euro față de 10 directori demiși. Divizia are oferte la aproape toate marile hoteluri din țară

Constantin Bratu deține un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University și un master în Comunicare și Resurse Umane la Școala Națională de Științe Politice și Administrative.

viewscnt
Afla mai multe despre
constantin bratu
coca cola