FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park

FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2023

Compania Square 7 Properties, deținută de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikarîn parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM, deschide Giurgiu Shopping Park, al 26-lea proiect din portofoliul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Parcul are o suprafață totală închriabilă de 7.000 metri pătrați, este ancorat de Lidl și complet închiriat către branduri Tedi, CCC, Hervis, Dr. Max, Noriel, New Yorker, Takko, KFC, Kik, Sinsay, Xpress și Fressnapf.

FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park


Square 7 Group are, din luna septembrie 2022, un nou acționariat și o nouă structură de management pentru tot grupul de companii, respectiv Square 7 Properties, Squarebox și Switchboard. Clemens Petschnikar, care deținea 100% din Square 7 Properties, a achiziționat pachetele minoritare de la Squarebox și Switchboard și este acum proprietarul deplin al tuturor celor trei companii din grup.

Square 7 Properties este compania responsabilă cu dezvoltarea imobiliară, Squarebox este compania de property management, în timp ce Switchboard este compania de facility management.

Parteneriatul dintre Square 7 și Mitiska REIM a pus bazele unui portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp.

Mitiska REIM este unul dintre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România. Compania, cu sediul în Bruxelles, deține 25 de galerii comerciale la noi în țară, în București, Bistrița, Pașcani, Slobozia, Ploiești, Mediaș, Reșița,  Buzău, Arad, Odorhei, Sighet, Câmpina, Caransebeș, Medgidia, Iași, Târgu Mureș, Tulcea, Slatina, Mioveni, Bacău, Drobeta și Brăila.

Are un portofoliu de 76 de proprietăți, cu peste 800.000 mp suprafață închiriabilă în Belgia, Olanda, Franța, Germania, Spania, Portugalia , România, Polonia, Cehia și Slovacia.

viewscnt
Afla mai multe despre
square 7 group
retail