Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM, cumpără două terenuri

Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM, cumpără două terenuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2021

Grupul Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM, a cumpărat două terenuri, situate în Pitești și Giurgiu, adăugând portofoliului o suprafață comercială adițonală de 30.000 metri pătrați pentru dezvoltare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Deschiderea parcului de retail din Giurgiu este planificată pentru anul 2022, iar lucrările de construire vor începe spre sfârșitul acestui an. Inaugurarea parcului de retail din Pitești va avea loc în anul 2023.

Prețurile terenurilor din România vor continua sa crească. Se așteaptă un avans de încă 10%. Pandemia a schimbat modul de gândire al clientului tipic CITEȘTE ȘI Prețurile terenurilor din România vor continua sa crească. Se așteaptă un avans de încă 10%. Pandemia a schimbat modul de gândire al clientului tipic

 

Square 7 Properties a anunțat recent că următoarele parcuri de retail care urmează să fie deschise sunt în Baia Mare, Mediaș, Slatina și Tulcea.

Square 7 Properties are o experiență de 14 ani pe piață din România.

Fondată în 1990, Mitiska REIM este o companie privată specializată în investiții imobiliare și în gestionarea fondurilor, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Mitiska investește exclusiv în sectorul centrelor comerciale din Europa de Vest și Europa Centrală și de Est. 

Compania deține proprietăți, pe lângă România, în Belgia, Franța, Germania, Spania, Polonia și Republica Cehă. Mitiska este unul dintre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, având centre comerciale în București, Bistrița, Pașcani, Slobozia, Ploiești, Mediaș, Reșița, Sibiu și Buzău.

viewscnt
Afla mai multe despre
square 7 properties
mitiska reim