FOTO Lidl - Premieră în România pentru fast charge-ul camioanelor

FOTO Lidl - Premieră în România pentru fast charge-ul camioanelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2023

Lidl a montat în România prima stație de încărcare electrică fast charge a camioanelor, precum și o stație CNG, ambele situate în cadrul depozitului logistic Lidl din comuna Fundeni, județul Călărași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Stația funcționează cu energie provenită de la cele 2.650 de panouri solare montate pe acoperișul depozitului și poate alimenta simultan două camioane electrice. 

FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park CITEȘTE ȘI FOTO Giurgiu atrage un Shopping Park

Retailerul extinde astfel flota de camioane electrice, în parteneriat cu Blue River.

„Suntem conștienți de dimensiunea business-ului nostru și faptul că activitatea de transport a mărfurilor are un impact asupra mediului. De aceea, împreună cu partenerii noștri, căutăm să introducem soluții și măsuri care ne ajută să eficientizăm operațiunile de pe lanțul de aprovizionare și distribuție și în același timp care sunt mult mai prietenoase cu mediul înconjurător. Cele 3 camioane electrice care astăzi ne ajută să ne livrăm rapid produsele în magazinele Lidl din București, unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară, reprezintă un pas important pentru a ne atinge obiectivele setate”, a declarat Cristina Hanganu, Director de Comunicare și CSR, Lidl România.

FOTO Lidl - Premieră în România pentru fast charge-ul camioanelor

Lidl pregătește în România un nou centru logistic, la Nedelea, județul Prahova, care va avea o suprafață totală construită de 38.000 metri pătrați, conform datelor publice.

Lidl a intrat pe piața locală în 2011, iar de atunci businesss-ul său a crescut constant, cele mai mari creșteri fiind consemnate în ultimii doi ani.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.000 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

FOTO Lidl - Premieră în România pentru fast charge-ul camioanelor

Lidl și Kaufland fac parte din grupul Schwarz, al șaselea cel mai mare retailer din lume după cifra de afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
camioane