Lista creditorilor companiei Nordis, inclusă în dosarul insolvenței companiei și analizată de Profit.ro, are la acest moment peste 1.000 de persoane fizice și firme, inclusiv nume precum CEC Bank, Braiconf, Țiriac Auto, Engie, Digi, La Fantana, PPC și fostul fotbalist Florin Gardoș.
WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură) atrage atenția asupra posibilității reale ca Delta Dunării să piardă 2.500 de hectare, în favoarea agriculturii intensive, relatează Agenția de presă Rador.
Totalul creanțelor acceptate la masa credală în insolvența Nordis este de 728.879.237,17 lei, din care 422.694.049,46 lei reprezintă creanțe potențiale, care izvorăsc în principal din obligații de a face care sunt în prezent în vigoare.
Zeci de cutremure s-au înregistrat în jurul insulei grecești Santorini, cel mai mare având magnitudinea de 4,6 până acum, iar autoritățile au dispus închiderea școlilor pentru ziua de luni, transmis AFP.
Un atac cu rachete rusești a rănit șapte persoane și a provocat pagube vineri în centrul istoric al Odesei, inclus în lista UNESCO, un important oraș portuar din sudul Ucrainei, au anunțat autoritățile locale.
Proiectul inițial al hotelului Nordis Mamaia a fost dezvoltat începând cu anul 2018 pe un teren de 1.800 mp și autorizat pentru realizarea unui imobil cu regim de înălțime P+9E – aparthotel, sub denumirea comercială „Proiectul Nordis Residence – Mamaia Beach".
Nepalul va majora taxele de permis pentru escaladarea Muntelui Everest cu peste 35%, făcând cel mai înalt vârf din lume mai scump pentru alpiniști pentru prima dată în aproape un deceniu, au declarat oficialii, arată CNN.
Un incendiu a izbucnit în cel mai vechi hotel de lux din Elveția, în centrul orașului Geneva, ducând la evacuarea acestuia, a anunțat presa locală.
Monarc Properties, companie imobiliară specializată în dezvoltarea de proiecte hoteliere și rezidențiale de lux, care recent a semnat o înțelegere cu grupul hotelier Radisson pentru un hotel în stațiunea Mamaia, vizează trei proiecte hoteliere noi – unul tot în Mamaia, iar alte două în Constanța – dar și extinderea la nivel național atât pe litoralul românesc, cât și în zona montană sau în alte orașe care prezintă potențial turistic, având deja discuții în acest sens.
Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air a încheiat anul 2024 doborându-și încă o dată propriul record – aproape 63 de milioane de pasageri au ales să călătorească alături de compania aeriană pe mai mult de 300.000 de zboruri, cel mai mare trafic anual de pasageri pentru companie.