Tranzacție gigant în piața de energie. Două companii din Magic Circle implicate în proiect

Tranzacție gigant în piața de energie. Două companii din Magic Circle implicate în proiect
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 apr 2019

Linklaters și Allen & Overy au oferit consultanță juridică în proiectul care a presupus un acord de 3,6 miliarde de dolari dintre gigantul american Carlyle Group și fondul de investiții suverane Mubadala din EAU.

Carlyle va achiziționa între 30% și 40% din CEPSA, cea mai mare companie privată de petrol și gaze din Europa, din fondul de investiții Emirati de 225 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
Avocatul Cătălin Filișan este noul decan al Baroului Constanța CITEȘTE ȘI Avocatul Cătălin Filișan este noul decan al Baroului Constanța

Tranzacția este estimată a se încheia până la sfârșitul anului 2019, dupa procesul de aprobare al autorităților de reglementare, iar Mubadala va deține o participație majoritară în afaceri, informează Legal Week.

Linklaters oferă consultanță juridică Carlyle Group cu o echipă condusă de Owen Clay, UK corporate partner și Alejandro Ortiz, Madrid corporate partner. Din echipă au făcut parte și Mark Russell, Projects partner, și Stuart Bedford, corporate partner.

Allen & Overy a oferit consultanță juridică în trazacție atât pentru CEPSA, cât și pentru Mubadala. Echipa a fost condusă de Fernando Torrente, Madrid corporate partner,  și Nicholas Stuart, Abu Dhabi corporate partner.

Articol LegalMarketing

viewscnt
Afla mai multe despre
linklaters
allen & overy