Marius Costin, PayU România, a vorbit la Profit LIVE

Marius Costin, PayU România, a vorbit la Profit LIVE
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2016

De ce continuă românii să folosească masiv numerar, cu toate că accesul la internet ar permite o dezvoltare mult mai mare a plăților electronice? Pentru o discuție despre evoluția plăților cu cardul on-line și despre tendințele în jurul cărora se dezvoltă piața, emisiunea Profit LIVE îl va avea invitat astăzi, la 16.00, pe Marius Costin, Country Manager PayU România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Marius Costin are 19 ani de experiență în business, peste 13 ani în comunicații. Până acum a activat în patru industrii, a implementat două start-up-uri de business cu un impact financiar de 8 cifre. A devenit manager la 25 de ani, iar cea mai mare echipă pe care a coordonat-o a avut 780 de oameni. 9 viitori manageri au beneficiat de coaching și mentoring din partea lui.

În spatele acestor cifre stau însă mai multe povești despre inovare și inițiativă, pe care le puteți afla la Profit LIVE. Emisiunea va putea fi urmărită AICI.

Marius Costin, PayU România, a vorbit la Profit LIVE

 

viewscnt
Afla mai multe despre
profit live
marius costin
payu romania