VIDEO Gabriela Szabo la Profit LIVE: Performanța personală, exemplu pentru comunitate

VIDEO Gabriela Szabo la Profit LIVE: Performanța personală, exemplu pentru comunitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2017

Gabriela Szabo a bătut încă un record: peste 80.000 de kilometri donați pentru susținerea tinerilor din zonele defavorizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Multipla campioană Gabriela Szabo continuă să alerge pentru proiecte umanitare. În cadrul programului Adecco Win4Youth, Gabriela și echipa sa de voluntari au alergat, înotat și pedalat pentru a depăși ținta de 78.000 kilometri pentru anul 2017, obiectiv depasit în numai șase luni! Fiecare kilometru generează o donație de un 1 dolar din partea Adecco Grup. Sumele adunate vor fi donate unor fundații caritabile din Europa, Asia și Africa.

La fel ca și în anii trecuți, Adecco a demarat proiectul caritabil Win4Youth. Adecco România s-a aliniat acestei inițiative și a dat startul la alergare. Ideea proiectului este simplă: angajații Adecco și angajații colaboratorilor Adecco aleargă cât mai mulți kilometri în schimbul unei sume de bani. Toți acești kilometri sunt adunați de la fiecare persoană și se face o sumă generală. Fiecare kilometru generează 1 dolar de donație din partea Adecco Grup. Sumele adunate vor fi donate unor fundații caritabile din Europa, Asia și Africa.

Gabriela și echipa sa au colectat kilometrii alergând și pedalând la 20 evenimente – de la maratoane la ședințe de fitness și la curse familiale. În medie, Gabriela Szabo și echipa ei au participat la trei evenimente sportive pe lună!

VIDEO Gabriela Szabo la Profit LIVE: Performanța personală, exemplu pentru comunitate

viewscnt
Afla mai multe despre
profit live
gabriela szabo