Premierul Vietnamului vine la București. România și Vietnam vor coopera în mai multe afaceri

Premierul Vietnamului vine la București. România și Vietnam vor coopera în mai multe afaceri
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

Prim-ministrul Vietnamului, Pham Minh Chinh, va începe la sfârșitul acestei săptămâni la București o vizită, prilej cu care este pregătită semnarea unui Memorandum de Înțelegere pentru promovarea cooperării în domeniul afacerilor și definirea unor domenii economice de interes între Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România și Ministerul Industriei și Comerțului din Republica Socialistă Vietnam.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Intenția părților este de a colabora în domenii de interes reciproc, precum: întreprinderi mici și mijlocii, industria farmaceutică, agricultură, industria IT, energie regenerabilă și construcții/imobiliare.

FOTO ANUNȚ - Ce a acceptat Guvernul din revendicările transportatorilor. Restituirea parțială a accizei la carburant, încă în discuție CITEȘTE ȘI FOTO ANUNȚ - Ce a acceptat Guvernul din revendicările transportatorilor. Restituirea parțială a accizei la carburant, încă în discuție

Memorandumul de înțelegere are caracterul unei scrisori de intenție care nu creează, modifică sau stinge drepturi și obligații juridice și va fi îndeplinit în conformitate și în limita cadrului legal incident.

În iulie 2016, fostul premier Dacian Cioloș a efectuat o vizită oficială în Vietnam, prilej cu care CNTEE Transelectrica SA și VietNam Electricity au semnat o înțelegere privind cooperarea în domeniul electroenergetic, iar SNTGN Transgaz  SA și PVGASCITY JSC. au semnat un memorandum de coperare prin care și-au exprimat intenția și angajamentul de ”a susține în comun proiecte reciproc avantajoase și de a dezvolta noi direcții de colaborare în domeniul transportului gazelor naturale”. 

viewscnt
Afla mai multe despre
romania
vietnam
cooperare
industrie
farmaceutică
imm
agricultură
it
energie
construcții