Rareș Bogdan reclamă intervenția Poliției și Jandarmeriei în localul unde lua masa cu familia

Rareș Bogdan reclamă intervenția Poliției și Jandarmeriei în localul unde lua masa cu familia
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2021

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reclamat modul în care Poliția și Jandarmeria au intervenit în localul în care lua masa în weekend alături de familie și a precizat că a discutat cu ministrul de Interne, Lucian Bode, despre acest subiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Eram cu familia. Eram pe terasă. (...) După aceea a venit ploaia, s-au acoperit lucrurile. Eu înțeleg foarte bine și susțin total forțele de ordine și respectarea regulilor. Mi-aș dori foarte mult ca forțele de ordine să fie prezente vineri, sâmbătă în anumite locuri din București sau de pe litoral unde restaurantele se transformă în cluburi. Acolo ar trebui să intre exact în modalitatea în care au făcut-o ieri în anumite locuri din București”, a spus Rareș Bogdan, luni, la Palatul Parlamentului.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

”E normal să fie DSP, organele de control să verifice actele, număr de mese, dacă sunt respectate regulile pandemiei, pentru că încă este pandemie, chiar dacă trăim relaxarea de sâmbătă în București, dar nu văd de ce într-un loc unde se află oameni cu familiile, cu copiii trebuie să vină în uniforme. Dacă doream să mănânc alături de oamenii în uniforme mă făceam polițist, militar, SRI-ist sau altceva. Eu sunt civil și vreau să trăiesc între civili. Îi respect pe polițiști și pe jandarmi, dar cred că puteau să stea în parcare", a acuzat acesta.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

El a susținut că polițiștii și jandarmii ar trebui "să încerce să vină cu mai puține uniforme", scrie Hotnews.ro.

"Am vorbit aseară cu Lucian Bode. De două ori în dimineața asta. (...) O să vorbesc fără probleme și, după asta, o să mă deplasez cu dânsul la Ministerul de Interne", a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a afirmat că nu poate fi acuzat de trafic de influență, deoarece doar l-a informat pe ministrul de Interne despre această situație. "Eu nu am făcut altceva decât să informez. Eu nu am cerut să intervină. Eu nu i-am spus unde este localul. M-a întrebat și nu i-am spus: nu vreau să-ți spun, pentru că nu este cazul meu particular. În schimb, am văzut asta în patru locuri din București întâmplător. Mi-au spus oameni pe care îi cunosc, din zonă, că în ultimul timp e foarte multă presiune pe ei", a explicat liberalul.

viewscnt
Afla mai multe despre
rareș bogdan