VIDEO BBC: Zeci de români fără adăpost dorm pe Oxford Street

VIDEO BBC: Zeci de români fără adăpost dorm pe Oxford Street
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2023

Zeci de români fără adăpost dorm în fiecare noapte pe Oxford Street, cea mai mare arteră comercială din inima Londrei, arată un reportaj BBC difuzat și pe rețelele sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Reporterul BBC arată cum oamenii dorm pe pături sau ambalaje de carton direct pe asfalt, la ușile zecilor de magazine aflate pe Oxford Street.

Angajații Poștei au ieșit în stradă. UPDATE Reacția Poștei - Salariații care au primit notificare de preaviz sunt și așa numitele “pile” politice ori situații de conflict de interese CITEȘTE ȘI Angajații Poștei au ieșit în stradă. UPDATE Reacția Poștei - Salariații care au primit notificare de preaviz sunt și așa numitele “pile” politice ori situații de conflict de interese

Unul dintre oamenii fără adăpost, care s-a identificat drept ”Fernando”, a declarat că doarme pe stradă pentru că nu are bani, arată G4Media.ro.

”Unii nu au joburi, alții nu au bani, unii cerșesc, unii se află ilegal în Marea Britanie. Dar toți sunt fără adăpost”, arată reporterul BBC, care notează că problema a devenit acută după pandemia de Covid.

”Cea mai mare stradă comercială transformată în dormitor”, mai scrie BBC.

viewscnt
Afla mai multe despre
bbc
romania
marea britanie