VIDEO Un CV corect, primul pas spre succes. George Butunoiu si Alliance Healthcare România lansează un concept de tutoriale online despre cum trebuie să arate un CV cu șanse foarte bune de reușită în fața recrutorilor

VIDEO Un CV corect, primul pas spre succes. George Butunoiu si Alliance Healthcare România lansează un concept de tutoriale online despre cum trebuie să arate un CV cu șanse foarte bune de reușită în fața recrutorilor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 ian 2020

Prea multe cuvinte, prea puține informații cu adevărat importante, prea multe chenare în pagină, prea puțină originalitate. Sunt câteva dintre greșelile de scriere ale unui curriculum vitae, pe care le observă recrutorii. Acestea pot elimina un candidat din procesul de recrutare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un nou proiect susținut de Alliance Healthcare Romania îl are în centrul acțiunii pe unul dintre cei mai experimentați recrutori din România, George Butunoiu. În “lecțiile” susținute sub forma unor clipuri video, George Butunoiu va atrage atenția asupra principalelor erori din CV-uri și va da direcții despre cum trebuie să arate acesta. Scris sub forme diverse, CV-ul este și în această perioadă un instrument necesar si definitoriu pentru primul contact al candidatului cu potentialul angajator. Cele mai multe CV-uri sunt trimise prin email și la prima citire se face și prima triere. Modul în care este redactat nu doar că stabilește șansele pe care candidatul le-ar putea avea la interviu, dar și creionează un caracter.

Un CV este o carte de vizită spusă pe larg. Dar nu foarte pe larg. Informatiile inutile nu fac altceva decat să grăbească drumul acestuia spre “coșul de gunoi”.  Dacă CV-ul este trimis pentru un post de agent de vânzări într-o companie care se ocupă cu instalații termice, de exemplu, detalii despre hobby-uri sau despre concursuri de dans câștigate nu sunt relevante pentru acest post. 

Selecția făcută de recrutori se face după criterii simple. Paragrafele, alinierea, fontul, spațierea sau chiar semnele de punctuație folosite pot fi aspru judecate de un angajator. Formatul fișierului este important, la fel și dimensiunea acestuia. Care sunt cuvintele inutile care lungesc un CV și care ar trebui să fie forma de preferat - aflăm din seria prezentată de headhunter-ul George Butunoiu. Clipurile vor fi disponibile pe youtube, precum și pe Facebook.

Cine este George Butunoiu? Pe scurt, cel mai experimentat recrutor pentru posturi de conducere. A introdus acest concept în România în 1990 și are o experiență uriașă, bazată și pe Masterul în Administrația Afacerilor și pe Masterul în Managementul Resurselor Umane. Alliance Healthcare Romania este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice, membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si de frumusete. Walgreens Boots Alliance a luat fiinta prin fuziunea Walgreens si Alliance Boots in decembrie 2014, aducand impreuna doua companii lider, cu branduri reprezentative si prezenta in zone geografice complementare, cu valori comune si traditie in furnizarea de servicii de incredere in domeniul sanatatii, de mai bine de 100 de ani.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
george butunoiu
alliance healthcare românia
cv