Afaceri în creștere pentru clinicile Dent Estet din Sibiu

Afaceri în creștere pentru clinicile Dent Estet din Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2020

Clinicile Dent Estet din Sibiu, dedicate adulților și copiilor, au înregistrat, în primul semestru al anului 2020, o creștere cu 58% a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evoluția ascendentă este determinată de veniturile în creștere cu 80% din cadrul clinicii de adulți din Sibiu, în contextul amplificării cazurilor complexe cu 119%, în primele șase luni ale acestui an, față de perioada similară a anului trecut. 

Asigurarea RCA, valabilă și în format electronic CITEȘTE ȘI Asigurarea RCA, valabilă și în format electronic

Datele financiare sunt cu atât mai impresionante cu cât, în intervalul aprilie – mai 2020, timp de 8 săptămâni, conform dispozițiilor date de către autorități în perioada stării de urgență generată de pandemia de Covid-19, activitatea clinicii pentru copii a fost sistată, iar cea a clinicii Dent Estet pentru adulți a fost suspendată și reluată în condiții limitate.

O evoluție extraordinară se remarcă în incidența tratamentelor stomatologice complexe cu abordare multidisciplinară (tratamente cu implant dentar cu sinus lifting, adiții osoase și reabilitări orale complete ale arcadelor dentare prin sisteme fixe de protezare recunoscute la nivel internațional), veniturile în primele 6 luni din anul 2020 depășind cu 119% aceeași perioadă a anului trecut, în condițiile în care clinicile au avut activitatea sistată între 23 martie și 15 mai 2020.

Fiind localizate în centrul României, cu acces facil din majoritatea orașelor din țară, clinicile Dent Estet adulți și Dent Estet 4 KIDS din Sibiu au înregistrat o creștere semnificativă a volumului de pacienți noi veniți din județele limitrofe, precum Alba, Brașov, Mureș, Hunedoara, Cluj stimulând, astfel, turismul dentar intern.

Totodată, faptul că Sibiul reprezintă o destinație turistică recunoscută la nivel internațional a oferit premisele necesare pentru a putea construi și consolida o rețea extensivă de pacienți străini. Aceștia vin în principal din Germania, Austria și din Anglia, dar și din alte țări din Europa Occidentală.
                                                                                     
Grupul Dent Estet include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical. Suprafața totală a spațiilor depășește 3.600 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
dent estet
sibiu