AAylex, producătorul brandului Cocorico, semnează cu cinci bănci

AAylex, producătorul brandului Cocorico, semnează cu cinci bănci
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

AAylex ONE, jucător în industria de produse alimentare din România, producătorul brandului Cocorico,  semnat o facilitate de credit sindicalizat, în valoare de 431 milioane lei, coordonată de un sindicat format din cinci bănci, respectiv OTP Bank România, aranjor principal și coordonator, CEC Bank și EximBank, în calitate de aranjori principali, și cu participarea First Bank și International Investment Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Această facilitate are ca scop unificarea sub aceeasi umbrelă sindicalizată a creditelor existente, având in vedere că, la finalul anului trecut, grupul a integrat într-o singură companie, AAylex ONE, 16 dintre entitățile sale, în vederea creșterii eficienței operaționale precum și continuarea strategiei de dezvoltare.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

“Avem convingerea că această facilitate va sprijini pe termen scurt, mediu si lung creșterea eficienței companiei AAylex ONE’’, a declarat Bogdan Stanca, Fondator și Președinte Directorat al AAylex ONE.

AAylex ONE deține fabrici cu o capacitate anuală de peste 100.000 tone de carne.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
aaylex one
credite