Danone și-a suspendat investițiile în Rusia

Danone și-a suspendat investițiile în Rusia
scris 7 mar 2022

Grupul alimentar francez Danone a anunțat într-un comunicat pe site-ul său că suspendă investițiile în Rusia și că una dintre cele două fabrici ale sale din Ucraina a fost închisă, în urma invaziei ruse în Ucraina, transmite Reuters.

”Am decis să suspendăm toate proiectele de investiții din Rusia, dar în prezent ne menținem producția și distribuția de produse lactate proaspete și de alimentație pentru sugari, pentru a satisface în continuare nevoile alimentare esențiale ale populației locale”, a spus Danone.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

În Rusia, Danone deține marca de produse lactate Prostokvashino, scrie News.ro.

Un număr mare de companii occidentale și-au anunțat retragerea din Rusia, ca urmare a invaziei acesteia în Ucraina. Între aceste companii se află între altele Nestle, Ikea, Inditex, proprietarul mărcii Zara, Puma și Prada, dar și mari grupuri petroliere, precum BP.

viewscnt
Afla mai multe despre
danone
rusia