Danone și-a suspendat investițiile în Rusia

Danone și-a suspendat investițiile în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

Grupul alimentar francez Danone a anunțat într-un comunicat pe site-ul său că suspendă investițiile în Rusia și că una dintre cele două fabrici ale sale din Ucraina a fost închisă, în urma invaziei ruse în Ucraina, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Am decis să suspendăm toate proiectele de investiții din Rusia, dar în prezent ne menținem producția și distribuția de produse lactate proaspete și de alimentație pentru sugari, pentru a satisface în continuare nevoile alimentare esențiale ale populației locale”, a spus Danone.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

În Rusia, Danone deține marca de produse lactate Prostokvashino, scrie News.ro.

Un număr mare de companii occidentale și-au anunțat retragerea din Rusia, ca urmare a invaziei acesteia în Ucraina. Între aceste companii se află între altele Nestle, Ikea, Inditex, proprietarul mărcii Zara, Puma și Prada, dar și mari grupuri petroliere, precum BP.

viewscnt
Afla mai multe despre
danone
rusia