Agricover Credit se împrumută cu 10 milioane de euro de la European Fund for Southeast Europe

Agricover Credit se împrumută cu 10 milioane de euro de la European Fund for Southeast Europe
scris 27 mai 2022

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a contractat un credit de 10 milioane de euro de la The European Fund for Southeast Europe (EFSE). Banii vor fi utilizați pentru finanțarea activității de creditare.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Creditul va fi rambursat până la 31 mai 2029.

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Grupul Agricover Holding, din care face parte și Agricover Credit IFN,  are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale

Grupul Agricover derulează afaceri în valoare totală de peste 3,5 miliarde de lei și deservește un portofoliu de 9.200 de clienți fermieri profesioniști, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding își desfășurau activitatea 470 de angajați.

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) și-a început activitatea în 2005 și are scopul de a dezvolta și susține creșterea economică în Europa de Sud-Est.

EFSE a fost creat de catre Banca de Dezvoltare KfW cu susținerea financiară a Ministerului pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ) și a Comisiei Europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
cec bank
imprumut
prelungire
suplimentare
efse