AGRIVI, companie din domeniul agritech, a obținut o finanțare de 4 milioane de euro pentru a se extinde în România

AGRIVI, companie din domeniul agritech, a obținut o finanțare de 4 milioane de euro pentru a se extinde în România
scris 17 nov 2020

AGRIVI, companie din domeniul agritech, prezentă și pe piața din România, a obținut 4 milioane de euro investiție de seria A, de la fonduri internaționale precum South Central Ventures, Fondul European de Investiții și Banca Croată pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Fil Rouge Capital și AgriTech Hub au participat, de asemenea, la runda de finanțare. Această finanțare va permite AGRIVI să își extindă acoperirea pe piețele cheie din Europa și SUA, inclusiv ȋn România, prin dezvoltarea software-ului de gestionare a fermelor.

,,Evoluția din ultima perioadă și clienții extraordinari ne-au pregătit pentru următoarea etapă a dezvoltării noastre. Evenimentele globale recente au atras atenția asupra alimentației și agriculturii, astfel încât interesul investitorilor pentru AGRIVI este puternic, iar noi ne gândim să extindem această rundă de investiții”, a spus Matja Zuli, CEO și fondator al AGRIVI.

Twitter a angajat ca director pentru securitate un hacker celebru CITEȘTE ȘI Twitter a angajat ca director pentru securitate un hacker celebru

Ȋn urma noii finanțări, compania intenționează să ȋși extindă prezența ȋn România, inclusiv prin creșterea numărului de angajați.

AGRIVI este o companie din domeniul agritech, fondată ȋn 2013. Are sedii ȋn Londra, București, Zagreb și Varșovia și furnizează servicii de management firmelor din domeniul agro-alimentar din peste 100 de țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
agrivi
agritech
investitii