China a eutanasiat 200.000 de porci din cauza pestei porcine africane

China a eutanasiat 200.000 de porci din cauza pestei porcine africane
scris 19 oct 2018

China, cel mai mare producător de carne de porc, a eutanasiat până acum 200.000 de porci după descoperirea mai multor focare de pestă porcină africană, a declarat, vineri, un oficial din conducerea Autorității Sanitare Veterinare chineze, informează Reuters.

Chiar dacă această cifră reprezintă o mică parte din cei aproape 700 de milioane de porci care sunt sacrificați anual în China pentru vânzare, restricțiile impuse cu privire la transportul de animale pentru a împiedica răspândirea virusului au creat probleme de aprovizionare în unele părți ale statului, scrie Agerpres.

UniCredit anticipează o încetinire a creșterii economice: după un final de vară torid, pentru Guvern urmează o toamnă fierbinte CITEȘTE ȘI UniCredit anticipează o încetinire a creșterii economice: după un final de vară torid, pentru Guvern urmează o toamnă fierbinte

Până acum au fost identificate 41 de focare de pestă porcină africană, care au afectat 27 de orașe din China

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
china
pesta porcina